Acu-Clinique va sta la dispozitie cu: acupunctura, reflexoterapiej, masaj terapeutic, mezoterapie, homeopatie
 
Home  |  Acupunctura  |  Reflexoterapie  |  Masaj terapeutic  |  Mezoterapie  |  Homeopatie  |  Api-fitoterapie  |  Aromaterapie  |  Tarife  |  Contact
                   Mezoterapia
       MEZOTERAPIA Mezoterapia este un tratament nechirurgical care presupune administrarea injectabila, intradermica sau subcutanata superficiala, loco-regionala a unor medicamente polivalente in doze foarte mici.
       Prin aceasta metoda se actioneaza pe stratul cel mai activ al pielii, respectiv mezodermul.
       Mezoterapia alopata difera de homeomezoterapie. Mezoterapia alopata foloseste multe microinjectii superficiale in zona in care vrem sa actioneze produsul.
       Homeomezoterapia foloseste medicamente de bioreglare care nu actioneaza local si simptomatic ci declanseaza un lant de reactii biologice care conduce la rezultatul dorit.
       Este importanta calitatea stimularii si nu cantitatea.
Vorbim in fapt de medicina estetica biologica in care combinam terapia injectabila cu cea orala (administrarea de remedii homeopate intre sedinte ca un tratament de fond).
       Putem folosi homeomezoterapia pentru revitalizarea fetei, a gatului, a decolteului si a mainilor (bio-lifting facial), pentru tonifierea abdomenului si a feselor, pentru reducerea celulitei si a depozitelor adipoase de pe abdomen, pentru tonifierea sanilor.
      Pentru obtinerea unor rezultate si mai bune se pot folosi si puncte la distanta puncte de acupunctura care ne ajuta in bioreglarea pacientului. Homeomezoterapia se poate folosi si in terapia durerii. 
       Vorbim aici practic de folosirea unor alte formule injectabile specifice si selective pentru patologia osteo-articulara si mio-fasciala a fiecarei parti anatomice (de exemplu cot, genunchi, sold, zona lombara etc.). 
       Toate formulele injectabile contin dilutii homeopate, deci substante farmacologice in dilutii joase.. Ele contin remedii homeopate. 
       Formula pentru revitalizarea fetei contine remedii homeopate clasice (care dreneaza si dau suportul constitutional), enzime diluate homeopat, oligoelemente si intermediari ai catabolismului (cu actiune trofica pe piele si tesut conjunctiv) si organoterapice (cu actiune antioxidanta si actiune catalitica pe metabolismul colagenului).

Acu-Clinique va ofera: acupunctura , reflexoterapie , masaj terapeutic , api-fitoterapie , aromaterapie , mezoterapie , homeopatie

Copyright Acu-Clinique 2014